onsdag 31 oktober 2007

Hippi 11 veckor

Det firade hon med att försiktigt och lugnt gå upp för vår öppna trappa upp till övervåningen!Den lilla svansen gick som en propeller när hon kom upp. Övning ger färdighet så det blev självklart fler försök under kvällen. Ner väntar vi med ett tag ser det ut som hon tänker.
Hela familjen gick en kvällspromenad på en halvtimme och hon var så glad att ha oss alla runt sig och hon skulle ha kontakt med oss alla hela tiden. Det gällde att veta var man satte ner fötterna!

Tycker att hon har utvecklats så fort.Hon hitta hem efter promenaden och har då så bråttom fram till dörren,precis som om hon vill visa att jag vet minsann var jag bor.
Hon tittar ofta på oss så eftertänksamt som om hon riktigt funderar på vad vi gör eller säger.Hon är så delaktig i allt vi gör. Söka godis under burkar är så spännande och hon hittar direkt vilken burk det ligger under.Sätter sig och väntar på nästa sök.

Hon leker ofta själv och har jättekul, särskilt med ett råtta från IKEA som är en favorit. Stora gosedjur vill hon gärna brottas med och när hon lekt intensivt ett tag så bara slocknar hon och tar sig en liten napp.Vila vill hon gärna i någons knä och det finns alltid något tillgängligt.

Torrfoder vet hon att det alltid kommer så något vidare intresse för det har hon inte men godaker som kött och fisk slukar hon med god aptit.Gröt tillhör också favoriten!
Hippi vägde 1900 g när vi hämtade henne och i dag väger hon 3 kg.
Hon har avmaskats med Banminth mot rundmask. Med lite smör på skeden slank det ner på ett nafs!

Inga kommentarer: