tisdag 16 juni 2009

Hundkvack...

Jag börjar fundera på om det är en liten anka vi har i familjen.
Noella låter precis som en anka när hon busar med Hippi, inget skall utan hon kvackar! Kanske husse tar rundan förbi dammen i slottsskogen och matar ankorna och Noella tror att det är så hon ska låta,hm!
När hon vaknar på morgonen så börjar hon med att gäspa upp sig,ja om det var en gäsp så är det ju ok men hon låter, högt och ljudligt så ger hon ifrån sig höga läten i gäspen som väcker den bäste sjusovaren.En tre,fyra ggr sen är det stretching en gång sen är hon fit for fight och med glädje möta dagen. Hon flyger ner för trappan och ska ut. Hippi masar sig upp och kommer i sakta mak ner för trappan och är precis framme tillsammans med mig, då studsar Noella högt jämte och kastar sig först ut och skannar av gräsmattan i hög fart, vilka har gått på deras domäner under natten.
Ja just det, en skata gör dem sällskap till morgonkissen och retar dem tydligt och väntar in i det sista på att flyga iväg. Då skäller båda hundarna i korus ordentligt,jäklar vad arga de är på skatan. Undrar om de med lite list kan knipa en stjärtfjäder en dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha...skrattar ljudligt åt Noellas morgonprat... Nu är det ju så att hennes mor Lova gjorde så när hon var liten och det var sååå gulligt. Vi trodde att detta skulle försvinna när hon blev vuxen, men nej då. Lova pratar fortfarande. Man kan få fram det om man pratar med Lova så svarar hon med gäspprat så att säga...

Kram från oss på Kitenga

Jenny Beckman sa...

Gulligt! När Luma busar med en annan hund och det blir riktigt roligt, då låter hon som en säl! Hon piper också när hon gäspar och jag hoppas att hon fortsätter med sina pip och säl-ljud...

Hot Hippi sa...

Då hoppas jag att Noella också fortsätter med det för det är verkligen gulligt. Hippi pratar också men hon tuggar fram sitt och vi kan ha långa konversationer också!

Säl,hm, det är mycket speciella vovvar de här gårdisarna.