söndag 16 mars 2008

Strålande sol vilken dag!

I dag har vi haft strålande sol och den värmde så skönt.Vi har varit ute på långpromenad i tre timmar och mött både tussilago och vitsippor, härligt!
Hippi har sprungit lös hela tiden och kommit så fort vi kallat. Hon njuter av sin frihet och håller sig i närheten av oss. Hon blir så lycklig när hon hittar oss om vi får möjlighet att gömma oss. Hon försöker hela tiden ha koll men ack ibland så är det någon spännande doft som hon sjunker in i och då passar ju matte och husse på - förstås!
Hemma i trädgården där emot så trodde vi att vi har vi täppt till alla möjligheter för lilla fröken att komma ut men självklart har hon hittat en liten springa att åla sig ur, ett såå litet hål, för att snabbt sticka in till kompisen Wilma.
Vaddå då, kommer ju tillbaka sen matte! Genom samma springa så klart!

3 kommentarer:

Skogsstjärna sa...

Vilken härlig vårkänsla, därnere! ;)
Men... så där fint betedde Kasper sig också i den åldern... vänta bara, tills självförtroendet stärkts och upptäckarlustan ökar.

Hot Hippi sa...

Ha,ha,tvivlar inte en sekund.I morse hade vi massor av snö och medan jag borstade av bilen så stack hon till grannens som inte var ute.
Hon fortsatte långt iväg och efter 5 minuter så kom hon skuttade från skogen och brydde sig inte om att jag kallat så...än går det upp än går det ner....

Skogsstjärna sa...

Det låter ju precis bekant. ;)

Snö är ju kul några minuter, men sen blir det bara kallt och besvärligt, tycker Kasper. Varför ska man träna då? Hoppas det snart blir vår, det kommer de att gilla. Ligga och lapa sol på gården...