söndag 13 april 2008

Ingen rädd är för vatten här....

En helg med uppehåll har gjort träningen i lördags högst njutbar.Vi tränade ligga/sitta kvar och saklet. Hippi gillar att söka upp saker. Min telefon hittar hon överallt. Bra om jag skulle förlägga den. Efter lektionen så släppte vi våra hundar och Hippi och Nova som också är en gårdis stack i väg en bit bort för att leka för sig själva och de hade verkligen kul ihop.Turades om att jaga och hoppa och rulla runt tills de inte orkade mer. Nova busade runt med de stora vovvarna också men det kände inte Hippi för utan stod och tittade på.
Idag packade vi ryggsäcken eftersom solen sken från klar himmel och gick två timmar i skogen. Vid en sjö var Hippi så nära att hoppa i flera ggr. Hon är mycket nyfiken på vatten, ska ner och nosa i varenda bäck. Vi träffade en setter som hon fick hälsa på och hon blev så yster så hon sprang runt, runt honom, vilken energi hon har!

2 kommentarer:

Skogsstjärna sa...

Låt oss hoppas att det blir varmt snart så att de kan hoppa i plurret! Provade med min mobiltelefon också idag, funkade klockrent. ;)
Ska ni förresten till Tollarp 1 - 3augusti 2008? Bara en massa dsg-hundar. Ska själv försöka ta oss dit, verkar så kul och nyttigt.

Hot Hippi sa...

Hej på Er,
Haft en intensiv jobbavecka som gjort Hippi frustrerad.Hon väntar och kommer inte till ro för än hela flocken är hemma.
Visst är det bra med en livlina om telefonen är borta.
Blir lite sugen på att åka ner till Tollarp.Hade inte sett det innan.Ska kolla med min syster om hon vill följa med.Vore ju jättekul att träffas.