onsdag 21 oktober 2009

Onsdagsträning på Hundstjärnan.


Ikväll tränade vi inkallning med lina och stanna.
Både Hippi och Noella är så följsamma. Hippi har tränat detta tidigare så det är mest nöjet att träffa andra och repetera för hennes del och hon älskar det. Noella däremot är ängslig och vill inte sitta kvar utan vill komma med mig, hon tycker inte det är kul så det får vi träna mycket med positiv belöning hela tiden så det släpper. Tror vi måste jobba mer med henne individuellt för med Hippi är hon så på och Hippi bjuder på det men när hon tröttnar så är det hon som bestämmer. När sen Noella är ensam så är hon lite vilsen i pannkakan.
Vi fick ett abrupt slut i dag för vi hade alla parkerat där vi inte fick stå och lapplisa kom .Vi får ta ett längre pass nästa onsdag!
Eva,Lille Leo från Götängens kennel är det som är med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lille Noella. Skönt att det nu är konstaterat av två veterinärer och de säger samma sak så känner sig nog matte och husse lugnare också. Nu får du hålla dig lugn och inte studsa och hoppa och busa utan låt nu ditt knä få läka. Men det är väl lättare sagt än gjort på en gårdshund. Vi hörs. Ha det gott Kramar från gammelmatte Marika o gammelhusse Robban

Jenny Beckman sa...

Lilla Leo, honom känner vi från Kungsladugård, Luma gillar honom skarpt!