söndag 3 oktober 2010

Hälsning från oss i Lindome

Satt och kika på alla trevliga bloggar och följer dem med stort intresse. Känner mig lite lat och vi lunkar mest på nu för tiden men en liten blogg får jag försöka mig på igen men jag är inte duktig på att få ihop bilderna .
Efter en skön sommar där vi bilade med båda hundarna till södra Frankrike i tre veckor var så kul. Här ligger vi bra tycker vi och njuter av bästa platsen.

Hippi är ju van att resa på långresa och njuter av fulla mått. Allt nytt är spännande och med stor nyfikenhet så ska hon inspektera varenda nytt hotellrum och helst hälsa på alla gästerna. Noella däremot är lite mer försiktig och villl ha sällskap in i nya miljöer av oss. Vi hade stor bur i bilen med denna ggr och det fungerade jättebra eftersom du inte får ha hundarna lösa i Tyskland. Annars så låg de helst i Chris och kompisens Philips knä.mm













Vi hyrde lägenhet i Cap dÀgde som vi gjort i många år och varje morgon innan det blir för varmt så är folk ute och joggar, cyklar och rastar sina hundar.
Det är så mycket mer hundar nu än för bara 5 år sedan. Vad som förvånar mig är att det fortfarande är många som inte plockar upp efter sin lilla fyrfoting. Det finns påsar att använda med de verkar lita på att hundbajsupplockargubben kommer och damsuger upp det, ser rätt kul ut men tråkigt att det ska behövas.

Steka sig på altanen är aldrig fel tycker vi...
gårdisar! Nybakade baugetter till frukost efter en skön morgonruna sitter inte fel heller...


På kvällspromenaden så njöt vi av bus på stranden och ett svalkande dopp var båda glada i.




Undra hur det känns att sova i en garderob...

Priserna på att få en veterinär att ge tabletten Drontal. comp som vi hade med hemifrån varierade från 475:-/hund i Helsingör till 465:- för båda i Agde. Det fanns och stora skillnader i
Frankrike på priset också och flera mottagningar var inte så pålästa vad de skulle göra med hunden.


Gårdisar väcker uppmärksamhet och alla tror det är en speciellt trevlig Jackie. Många ville hälsa på dem. Ett trevligt vattenhål säger en del om att hundar är accepterade överallt.



























Slappa på balkongen


i bland gick det fort och ibland var det långa köer på motorvägen...

Mycket vatten i staden Sete ger skön svalka

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Kul att se semesterbilderna. Hundarna såg ut att njuta i fulla drag.Kram Lolo

Anonym sa...

Kjørte dere i nesten 190 med to hunder i bilen??!?!

Hot Hippi sa...

Genom Tyskland sov hundarna gott i buren. De trivs gott i den också. Farten är fri vissa sträckor med flera filer, då flyter det lätt på....