söndag 10 oktober 2010

Noella har fått nos för möss...

Förra veckan så var hundarna ute i trädgården tillsammans med husse som höststädade. Efter en stund så saknade han Noella. Vi har inhägnat och de har aldrig haft tendenser att vilja hoppa över så husse och Louise letade överallt inne och ute. Hippi sprang runt på altanen och efter en timmes letande hörde Louise ett gny svagt någonstans utifrån. Hippi stod kvar på altanen och jodå det hördes från trädgården men var... Ljudet kom från trädgårdslandet och under alla blommor så var det ett stort hål uppgrävt av Noella och en liten smutsig nos tittade ut. Hon hade ålat sig in under altangolvet och antagligen vädrat möss och sen fastnat när hon skulle ta sig tillbaka. Hippi hade ju stått och lugnat henne uppifrån altangolvet som vi inte fattade!
Blommorna rök och Steve fick gräva ut henne och det var en liten skitlisa som Louise fick bada i badkaret. Steve la stena i hålet och fyllde igen.
En vecka senare så var vi i trädgården och Noella var borta, de brukar alltid finnas runt och och gärna mitt i vad vi pysslar med. Direkt gick vi till landet men det var ju igenfyllt så där kunde hon väl inte vara. Jodå, samma visa fast i andra änden av landet och satt fast igen det lilla skrället....
Nu fick husse göra en plan, en planka och sten längs hela landet och täcka med jord över alltihop så nu hoppas vi att vi satt stopp för hennes spännande tunnlar!!

1 kommentar:

Skogsstjärna sa...

Hej!
Vad kul att ni har börjat blogga igen, hade missat det! :)

Ni verkar ha haft jättemysigt i Frankrike. Hundföreläsningen lät lite skum, tycker jag. Och lycka till med Noellas musjakter! :)