måndag 10 december 2007

17 veckor





Hippi är inte stor i maten men 4,3 kg tung och med stor aptit på livet! När klockan ringer kl. 06.00 på morgonen så är Hippi så mysig. Kelen och verkligen njuter av sängvärmen. Hon tycker om att ligga och leka med ett gosedjur nära oss. Vi går raka vägen ut och hon sköter raskt om. En runda till godisträdet där en liten leversnitta växer fram varje gång är ett måste att leta upp.
Hon springer in överlycklig att få rusa runt och väcka resten av familjen och det blir grundlig tvätt av hela ansiktet och lite tugg på öronen och händerna. När hon fått igång den ene så är det full fart till nästa och hon stannar inte för än alla är mornade.
Hon har redan lärt sig att ligga under köksön när frukosten vankas för en liten skink eller ostbit ramlar oftast ner.Efter en stund så är hennes mat uppblött och lagom att ta sig an fast den måste vara uppblandad med köttfärs annars får det vara.
En långpromenad om dan tillhör dagens höjdpunkt. Hon älskar det och springer på, duckar varken för regn eller kyla längre. Målet är ju att få träffa någon ny bekanskaprundan, ibland blir det flera stycken och då är hon så lycklig.
I kväll när vi var ute i trädgården så smällde det i skogen. Hippi ryggade till och stannade. Det smällde igen och vi fortsatte att gå som vanligt. Efter en stund smällde ett fyrverkeri av. Då blev lilla damen arg och började skälla mot grannans och talade om att det tyckte hon inte om. Jag gick mot godisträdet och då var hon snabbt efter. Vid nästa smäll så var hon i full fart med att leta leversnitt i någon vrå i trädet så då fanns ingen tid till att bry sig om smällar mer.
Imorgon ska vi besöka veterinären och få första rabiessprutan. !

Inga kommentarer: