söndag 20 september 2009


Luma helkoncentrerad på matte

Domarens kritiska ögon

Utindra och Hippi

Hippi klarade bordet

Fina Utindra

Rikting ditåt marsch

Kul tyckte Hippi



I lördags ställde vi Hippi på Inofficiell utställning i Partille. Det var 8 Gårdisar och i öppen klass var det två!Anne Hanssons Easy Jump´s Utindra och Hippi. Domaren hette Eva Eriksson. Vi blev tvåa med ett HP.

Omdömet löd: Bra huvud, Högt ansatta öron, mörka ögon, korrekt bett, väl anlagd skuldra, raka framben, bra svanssättnng, välvinklad bak, djup bröstkorg, rör sig väl, trevligt temperament!

Jag var jättenöjd med det omdömet och Hippi stod bra på bordet som jag var mest orolig för. Vid bästa tik blev vi 4 av 4! Domaren sa att Hippi korsade benen när hon gick, något som jag måste titta närmre på vad det var? Etta blev Björklis Mitzi- Mee.
Vi började morgonen med en skogspromenad och mötte en älg som vaknat i gräset en glänta bort. Det var en härligt solig höstdag och vi vände nöjda hem. Roligt att få träffa alla gårdisvänner och att få se lilla Luma som var så söt, en så pigg och varm blick och Annes Utindra var så vackert vilfärgad och en riktig myshund som gillade husses knä! Tränar gärna på fler sådana här mindre utställningar.

2 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

Ja det var en trevlig tillställning! Synd att gårdisringen hamnade på skuggsidan, men riktigt se hur varmt och mysigt det är i solen på andra sidan planen!
Några av de sista bilderna är underbara, ett sånt gårdistrassel!

kramkram Jenny

Skogsstjärna sa...

Grattis till det fina omdömet!