lördag 26 januari 2008

Äntligen lördag....



Idag skulle Hipp börja på valpkurs.Vi hade missat en ggr så det var premiär för oss. Med stor förväntan vaknade vi upp.....till hällande regn!
Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder försökte vi intala oss och Louise och jag klädde på oss för att stå emot både väder och vind i 1,5 timmar utomhus. Sju tappra förare med valpar i olika storlekar som inte brydde sig ett skvatt om att det öste ner intog en blöt plan och hade fullt fokus på att nosa på varandra. Efter en stunds kontaktsträning med att sitta och ta emot belöning sittandes så hade de små liven full koncentration på hur snabbt de skulle fixa att få en korvbit till. Hippi var jätteduktig och inkallningen gick som på räls, vi fick beröm...å tuppkammen växte till sig snabbt!
När kursen var slut var vi dyngsura. De valpar som ville fick springa lösa och det ville Hippi, hon hade så mycket energi kvar. Med en annan Gårdisttjej som hette Novi från Landvetter hade hon så kul. En boxerkille fattade tycke och ville vara med och de lekte så fint.
Hippi ville inte med till bilen trots regnet men blöt ock lycklig somnade hon och nu längtar vi båda tills nästa lördag!

1 kommentar:

Skogsstjärna sa...

Kul att det gick så bra på kursen idag! Vi hade finare väder häruppe, och fullt ös med hundkompisar.
Åh, vad jag längtar till vår nästa kursstart. ;)