tisdag 7 april 2009

Dag 4 med Noella i vårt liv..

Noella är ett litet busfrö. Alltid på språng och ska undersöka saker. Hoppar på Hippi när hon ligger och tuggar på en pinne och lägger sig precis framför och skäller ordentligt på Hippi att hon minsann vill ha den pinnen. Hippi går därifrån och lägger sig någon annan stans och fortsätter tugga och Noella kommer efter och fortsätter att skälla för hon vill ha just den pinnen!.
Hon äter som en lite häst, när hennes mat är slut så går hon över och titta om Hippi har kvar och då tuggar hon i sig det med!
När vi släpper ut hundarna i trädgården så går Noella till samma ställe och gör sina behov. Sen kommer hon rusande och är jätteglad över sin prestation. Det tycker jag är duktigt av en sån liten skutta.
Hon blir alldeles lycklig när vi går iväg en liten bit och kallar på henne, hon lyssnar så fint på sitt namn och kommer skuttande och vill gärna ha kontakt och kel för vi var ju såå långt bort.
Det är så kul och upptäcka hennes lilla personlighet och sån skillnad det är på de små liven redan från start!
I dag är hon 2,6 kg tung och Hippi väger 8,0 kg!

2 kommentarer:

Skogsstjärna sa...

Det låter som om man redan kan höra vilken hund det är som kommer att bestämma i flocken! ;)

Anonym sa...

Hej. Noella har landat hos er hör jag. Du beskriver lilla noella precis som hon var här. glad o uppspelt på alla livets förströelser. Om en valp är som Noella är så gör hon precis som valpar gör mot vuxna så länge de får hållas. Det är ju kul när hon flyttar sig, det blir en lek en jakt. Hippi är förmodligen så stark att hon gör inget väsen av det hela förrän det behövs och det är bra. Det hjälper ju inte att tjata....:)

Vad skönt att hon äter bra. Kanske hippi tycker det är roligare att äta nu när hon har lite sällskap vid matbordet.

Sköt om er. Kram från oss i skogen. Marika Lindelöf