tisdag 28 april 2009

Noella 12 veckor och 3,5 kg tung.


Här är vi ute och orienterar med nya skogar att undersöka.
Noella hängde med bra men vi bar henne mellan varven
oftast ville hon ner efter en stund och skutta efter Hippi.
En fästing hittade vi på Hippi så nu är de små jäklarna här!

Idag är vår lila Noella 12 veckor. Varit hos veterinären i dag för sin valpspruta. Veterinären undersökte henne i mun och öron och lyssnade och klämde och allt var bra .Hon tyckte att Noella var en fin och glad vovve! Det tycker vi också men vilket litet yrväder hon är. Hon är alltid öppen för bus och försöker få igång Hippi som oftast hänger med men ibland visar Hippi, lägg av och då studsar Noella vidare helt obekymrad till helst lillhusse som alltid är öppen för att leka lite vildare lekar eller så lägger hon sig och väntar in ett nytt tillfälle att attackera Hippi. Noella retar gärna Hippi som tåligt tar hennes spratt, ibland får vi lugna Noella så Hippi får chans till sitt utrymme. Hippi är kung i trädgården och otroligt snabb.Hon tar en leksak och far runt som en pil och Lilla Noella springer så fort hon kan och försöker tackla Hippi för att få stopp på henne men hinner aldrig ikapp. Ibland flyger hon som en vante och faktiskt så ser Hippi ut som att där fick du!
Ikväll gick Hippi och jag en härlig kvällspromenad och njöt av att det fortfarande var värme och all grönska som helt plötsligt är på plats. Ser att Hippi njuter av egen tid.
Så härligt när vi kom hem och hundarna rusar mot varann med små propellrar som säger mer än ord och det nosas och nosas både här och där och sen, sisten upp för trappan är en fis och åter en stunds bus innan de slockna som en hög i sängen och en sista kisserunda förstås innan de kommer till ro !

3 kommentarer:

Skogsstjärna sa...

De verkar ha hur kul som helst! Hur är det, behöver du sära på dem ibland med rumsavdelare eller så så de får lite lugn och ro, eller klarar de även den delen ihop?

Hot Hippi sa...

Hej,
När de har stökat runt med varann så räcker det med att jag säger till Hippi att ta det lugnt så gör hon det. Hon är kanonduktig och förstår jättemycket. Gå nu och lägg er en stund och då gör Hippi det och valpen följer efter och vet att då är det vila.Ungarna tar gärna en hund i sitt rum och gosar en stund.

Skogsstjärna sa...

Orienterade gjorde jag som barn. Det är antagligen de generna som ger sig tillkänna nu i gps-intresset. Men på den tiden gömde man inte skatter åt varandra i världen... ;)