söndag 5 april 2009

Flocken har utökats med en liten gårdis till.


Christophers min säger mig...helt salig!

Här fann de varann..

Hippi är mycket intresserad av sin nya flockmedlem

Men Noella känner sig lugnast i gammelmattes beskydd

Matte vad är det som händer kan jag få
krypa upp i din famn en stund?

I fredagskväll åkte vi och hämtade hem lilla Noella hos Marika och Robban på Kennel Kitenga i Västra Torup.En kennels om vi har så stort förtroende för och så helt underbara människor och hundar gör en så trygg och glad av att möta. Där har en liten valp den bästa start i livet!

En lång väntan var slut och vi mötte tre små valpar som kom emot oss. Hippi fick umgås lite med Noellas mamma som säkert gav henne lite förmanade ord på vägen. Det var nästan magiskt att vi äntligen skulle få ta med en av de små valparna med hem!

Resan hem gick jättebra, Noella slocknade efter några pip i Christophers famn och sov tills vi kom till Halmstad där vi rastade med en hamburgare. När vi rastar så så Hippi får alltid kyckling noggers och liten bit som paneringen skrapades av på mumsade Noella i sig med god aptit ( en gång ingen gång två ggr en vana!) En liten kiss sen sov hon hela vägen hem till Lindome.
Noella är en liten kavat tjej som redan tagit för sig. Natten mot lördagen sov jag inte mycket för hon låg i våra sängar och hon ville ligga nära och det är klart att hon fick. Chris ville vara nära också så han fick byta sängplats med pappa för att också vara nära. Noella gosade in sig hos honom och efter två timmar så vaknade hon och gnydde och då gick vi ut och kissade, duktiga Noella. Hon somnade om och vid sextiden så var det dax igen, stor kiss och bajs, och efter det var vi uppe. Jisses vad hon skötte sig fint!

1 kommentar:

Skogsstjärna sa...

Men, vad fort tiden har gått sen du sade att ni skulle få tillökning! Och vad man glömmer om de där småttingarna, ska bli så kul att läsa om Noellas framsteg i livet här på bloggen. Hoppas ni haft en lika fin helg som vi!