fredag 17 april 2009

Påsk på stugan.


Gott i solen på outforskad mark

I bland får valpen förstå att det är Hippi som sätter ribban!

Hippi är en god förebild och visar runt på tomten,
kallt vatten skrämde inte.

På egna strövtåg, visst luktar det sork här?


Noella du får stanna hemma, Louise och jg ska ut med båten
en sväng, jag älskar att åka båt.

En grillad tack!

Bond och jag.

Vi packade bilen och for med båda hundarna till vår stuga i Småland. Båda finner sig väl till rätta och inga problem med resan ,skönt!
Hippi älskar stugan och farr unt och letar efter sin halvbrossa Bond för lukten finns där men han kommer inte för än i morgon. Efter ett tag lugnar hon sig och vi undrar hur det ska gå att träffa Bond när hon löper!
Vi åker en tur in till Växjö och handlar och en runda till Strömbergshyttans glasbruk för att se om det fanns några påskfynd.
Så härligt väder gjorde det lätt att vädra ut vintern och in med verklig sommarvärme. Noella var nyfiken och sprang i vattenbrynet och drack vatten och vågade sig ut en bit i vattnet . Hon springer hela tiden efter Hippi och ibland kastar hon sig med ett språng rakt på Hippi och vill busa. De rusade runt och grävde i sorkhögarna och somnade utmattde framför öppna spisen.
När Bond kom fann han ju Hippi extra intredssant men Hippi bet ifrån och var tydlig i att han inte skulle göra sig besvär!
Han var så försiktig med Noella och nosa och puffade på henne. Man såg att han förstod att det var en liten valp, så fin han var.
Bond hade varit på utställning på långfredagen och fick pris öppen klass hanar 1:1 HP, BIM, jätteroligt.

1 kommentar:

Jenny Beckman sa...

Vad roligt att se så många bilder på den lilla! Duktiga Bond som fixade att Hippi löpte inte så många hannar som skulle fixa det!

Hej från Jenny